Υπηρεσίες Σώματος

Αποτρίχωση με Κερί 
Αισθητική Σώματος
Αποτρίχωση με Κερί 

Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με κερί αντί για το ξυραφάκι, διαρκούν περισσότερο και δεν υπάρχει κίνδυνος ερεθισμού της επιδερμίδας.

Αποτρίχωση με Laser
Αισθητική Σώματος
Αποτρίχωση με Laser

Ανεξάρτητα από την εποχή, αυτό που θέλετε από την επιδερμίδα σας είναι να είναι απαλλαγμένη από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, κάτι που μπορείτε να πετύχετε μόνο με την μόνιμη αποτρίχωση.

Cavitation για το Τοπικό Πάχος
Αισθητική Σώματος
Cavitation για το Τοπικό Πάχος

Μία νέα επαναστατική τεχνολογία, που μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (40 kHz) δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα τα οποία καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη και άρα την δομή των λιποκυττάρων. Κάθε συνεδρία διαρκεί από 30 ως 40 λεπτά. Τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπουμε από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Αντενδείξεις: βηματοδότης, κύηση, ανοιχτή πληγή, μεταλλικά μοσχεύματα, φλεβίτης, επιληψία.

Ραδιοσυχνότητες σώματος για σύσφιξη 
Αισθητική Σώματος
Ραδιοσυχνότητες σώματος για σύσφιξη 

Μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα μέχρι τον λιπώδη ιστό, προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση, λιποδιάλυση και ελαστικότητα, δρώντας ανώδυνα και ευχάριστα. Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων θερμαίνει ομοιόμορφα την δερμίδα ενώ παράλληλα διατηρεί ψυχρή την επιδερμίδα, προστατεύοντάς την. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο να προκαλεί άμεση συστολή κολλαγόνου. Αντενδείξεις: βηματοδότης, κύηση, ανοιχτή πληγή, μεταλλικά μοσχεύματα, φλεβίτης, επιληψία.

Botanical Sculpt Κατά της Κυτταρίτιδας
Αισθητική Σώματος
Botanical Sculpt Κατά της Κυτταρίτιδας

Το απόλυτο όπλο στη διαμόρφωση της ιδανικής σιλουέτας κρύβεται στα βήματα της νέας σειράς Botanical Sculpt Slimming Program με λιποδιαλυτική απολέπιση , μασάζ με κερί λιποδιάλυσης, εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων RF. Αποσυμφορίζει τις προβληματικές ζώνες από κατακρατήσεις και οιδήματα, μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού, λειαίνει και σμιλεύει το σώμα.

Vacuum RF για Σύσφιξη 
Αισθητική Σώματος
Vacuum RF για Σύσφιξη 

Μια ειδική κεφαλή αναρρόφησης Vacuum που ασκεί ισχυρή αναρρόφηση στους ιστούς οξυγονώνοντας τους, αυξάνοντας και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό και παράλληλα διεγείροντας το λεμφικό σύστημα, αποβάλλοντας τις τοξίνες από τον οργανισμό. Επιπλέον ενισχύει και επιταχύνει τη λιπόλυση για μείωση της κυτταρίτιδας. Μπορεί να εφαρμοστεί στους μηρούς, το εσωτερικό των γονάτων, τους γλουτούς, την κοιλιά, τα ψωμάκια, το εσωτερικό των μηρών και τα μπράτσα.

Lipolaser για το Τοπικό Πάχος
Αισθητική Σώματος
Lipolaser για το Τοπικό Πάχος

Μια επαναστατική μέθοδος απώλειας τοπικού λίπους και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Χρησιμοποιεί low level laser, για την μείωση του επίμονου υποδόριου λίπους, σε στοχευμένες περιοχές του σώματος. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία παρατηρείται περιμετρική μείωση πόντων. H αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται και από την περιοχή του σώματος όπου εφαρμόζεται. Αντενδείξεις: βηματοδότης, κύηση, ανοιχτή πληγή, μεταλλικά μοσχεύματα, φλεβίτης, επιληψία.

EMS Tesla
Αισθητική Σώματος
EMS Tesla

Ένα μηχάνημα που εκπέμπει υψηλής ενέργειας ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μειώνουν το λίπος και αυξάνουν την μυϊκή μάζα, ανώδυνα, ξεκούραστα και γρήγορα. Μια θεραπεία 30 λεπτών ισοδυναμεί με 5,5 ώρες άσκησης. Τέσσερις θεραπείες είναι αρκετές για την αύξηση της μυϊκής μάζας κατά 16% και για την μείωση του λίπους κατά 21%. Η μεγάλη ένταση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων το καθιστά ως το πιο αποτελεσματικό μηχάνημα. Αντενδείξεις: βηματοδότης, κύηση, ανοιχτή πληγή, μεταλλικά μοσχεύματα, επιληψία.

Μεσοθεραπεία Σώματος με Pistor Eliance
Αισθητική Σώματος
Μεσοθεραπεία Σώματος με Pistor Eliance

Στόχος μας είναι η χαλάρωση του δέρματος και η καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Ουσίες με λιποδιαλυτική και συσφικτική δράση φέρνουν το αποτέλεσμα που επιθυμούμε αντιμετωπίζοντας και την κυτταρίτιδα και τη μείωση του τοπικού πάχους. Συστήνονται 4-5 συνεδρίες ανα διαστήματα 15-20 ημερών. Αντενδείξεις: κύηση, διαβήτης, αντιπηκτική αγωγή, αυτοάνοσα δερματικά νοσήματα (πχ. κνίδωση), αλλεργία σε κάποια συστατικά, άτομα με προδιάθεση για χειλοειδή και υπερτροφικές ουλές.

Λεμφική Μάλαξη Κατά της Κυτταρίτιδας
Αισθητική Σώματος
Λεμφική Μάλαξη Κατά της Κυτταρίτιδας

Το μασάζ κυτταρίτιδας είναι μια δραστική και έντονη αισθητική περιποίηση. Το μασάζ με τους ειδικούς χειρισμούς του, διεγείρει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση των περιοχών με περίσσια λίπους. Ενεργοποιώντας τη διαδικασία της λιπόλυσης, καταπολεμάται η τοπική συσσώρευση λίπους. Το αδυνατιστικό μασάζ διεγείρει τη μικροκυκλοφορία των τριχοειδών αγγείων, αποτοξινώνει το δέρμα και σμιλεύει το σώμα, το οποίο ανακτά το σχήμα του και την ελαστικότητα του.

Χαλαρωτικό Μασάζ
Αισθητική Σώματος
Χαλαρωτικό Μασάζ

Οι ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει το χαλαρωτικό μασάζ στο ανθρώπινο σώμα είναι πάρα πολλές. Η συγκεκριμένη τεχνική μάλαξης, ικανοποιεί όχι μόνο σωματικές ανάγκες, αλλά και ψυχολογικές. Άλλωστε η φροντίδα και το άγγιγμα που επιβάλει η τεχνική του χαλαρωτικού μασάζ, συμβάλει στην βελτίωση της ψυχολογίας, την απομάκρυνση του άγχους και την συνολική χαλάρωση του σώματος. Το χαλαρωτικό μασάζ είναι σε θέση να απομακρύνει τη κούραση και να προσφέρει στον οργανισμό σας μια συνολική χαλάρωση.

Μασάζ με κεριά
Αισθητική Σώματος
Μασάζ με κεριά

Η εφαρμογή της θεραπείας βασίζεται σε θερμαινόμενο κερί εμπλουτισμένο με πολύτιμα αιθέρια έλαια. Καθώς το κερί θερμαίνεται, μετατρέπεται σε ζεστό λάδι, απελευθερώνοντας μεθυστικά αρώματα. Στόχος της θεραπείας είναι η βαθιά ενυδάτωση και η αποτοξίνωση, ενώ τα αιθέρια έλαια προσφέρουν βαθιά χαλάρωση και πολύτιμες ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό.

Μασάζ Πλάτης
Αισθητική Σώματος
Μασάζ Πλάτης

Το μασάζ είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για χαλάρωση, ανακούφιση από τον πόνο, μείωση της έντασης των μυών και πολλά άλλα. Το θεραπευτικό μασάζ περιλαμβάνει τη χρήση διαφορετικών πιέσεων, κινήσεων και τεχνικών για τον χειρισμό των μυών και άλλων μαλακών ιστών στο σώμα. Με στόχο την επιβράδυνση του νευρικού συστήματος, το μασάζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απελευθερώσει το άγχος και την ένταση, να προσφέρει ανακούφιση από τα συμπτώματα, να θεραπεύσει τραυματισμούς και να υποστηρίξει την ευεξία.