Υπηρεσίες Σώματος

Αποτρίχωση με Κερί 
Services Body
Αποτρίχωση με Κερί 

Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με κερί αντί για το ξυραφάκι, διαρκούν περισσότερο και δεν υπάρχει κίνδυνος ερεθισμού της επιδερμίδας.

Αποτρίχωση με Laser
Services Body
Αποτρίχωση με Laser

Ανεξάρτητα από την εποχή, αυτό που θέλετε από την επιδερμίδα σας είναι να είναι απαλλαγμένη από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, κάτι που μπορείτε να πετύχετε μόνο με την μόνιμη αποτρίχωση.

Cavitation για το Τοπικό Πάχος
Services Body
Cavitation για το Τοπικό Πάχος

Μία νέα επαναστατική τεχνολογία, που μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (40 kHz) δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα τα οποία καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη και άρα την δομή των λιποκυττάρων. Κάθε συνεδρία διαρκεί από 30 ως 40 λεπτά. Τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπουμε από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Αντενδείξεις: βηματοδότης, κύηση, ανοιχτή πληγή, μεταλλικά μοσχεύματα, φλεβίτης, επιληψία.

Ραδιοσυχνότητες σώματος για σύσφιξη 
Services Body
Ραδιοσυχνότητες σώματος για σύσφιξη 

Μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα μέχρι τον λιπώδη ιστό, προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση, λιποδιάλυση και ελαστικότητα, δρώντας ανώδυνα και ευχάριστα. Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων θερμαίνει ομοιόμορφα την δερμίδα ενώ παράλληλα διατηρεί ψυχρή την επιδερμίδα, προστατεύοντάς την. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο να προκαλεί άμεση συστολή κολλαγόνου. Αντενδείξεις: βηματοδότης, κύηση, ανοιχτή πληγή, μεταλλικά μοσχεύματα, φλεβίτης, επιληψία.

Botanical Sculpt Κατά της Κυτταρίτιδας
Services Body
Botanical Sculpt Κατά της Κυτταρίτιδας

Το απόλυτο όπλο στη διαμόρφωση της ιδανικής σιλουέτας κρύβεται στα βήματα της νέας σειράς Botanical Sculpt Slimming Program με λιποδιαλυτική απολέπιση , μασάζ με κερί λιποδιάλυσης, εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων RF. Αποσυμφορίζει τις προβληματικές ζώνες από κατακρατήσεις και οιδήματα, μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού, λειαίνει και σμιλεύει το σώμα.

Vacuum RF για Σύσφιξη 
Services Body
Vacuum RF για Σύσφιξη 

Μια ειδική κεφαλή αναρρόφησης Vacuum που ασκεί ισχυρή αναρρόφηση στους ιστούς οξυγονώνοντας τους, αυξάνοντας και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό και παράλληλα διεγείροντας το λεμφικό σύστημα, αποβάλλοντας τις τοξίνες από τον οργανισμό. Επιπλέον ενισχύει και επιταχύνει τη λιπόλυση για μείωση της κυτταρίτιδας. Μπορεί να εφαρμοστεί στους μηρούς, το εσωτερικό των γονάτων, τους γλουτούς, την κοιλιά, τα ψωμάκια, το εσωτερικό των μηρών και τα μπράτσα.

Lipolaser για το Τοπικό Πάχος
Services Body
Lipolaser για το Τοπικό Πάχος

Μια επαναστατική μέθοδος απώλειας τοπικού λίπους και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Χρησιμοποιεί low level laser, για την μείωση του επίμονου υποδόριου λίπους, σε στοχευμένες περιοχές του σώματος. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία παρατηρείται περιμετρική μείωση πόντων. H αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται και από την περιοχή του σώματος όπου εφαρμόζεται. Αντενδείξεις: βηματοδότης, κύηση, ανοιχτή πληγή, μεταλλικά μοσχεύματα, φλεβίτης, επιληψία.

EMS Tesla
Services Body
EMS Tesla

Ένα μηχάνημα που εκπέμπει υψηλής ενέργειας ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μειώνουν το λίπος και αυξάνουν την μυϊκή μάζα, ανώδυνα, ξεκούραστα και γρήγορα. Μια θεραπεία 30 λεπτών ισοδυναμεί με 5,5 ώρες άσκησης. Τέσσερις θεραπείες είναι αρκετές για την αύξηση της μυϊκής μάζας κατά 16% και για την μείωση του λίπους κατά 21%. Η μεγάλη ένταση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων το καθιστά ως το πιο αποτελεσματικό μηχάνημα. Αντενδείξεις: βηματοδότης, κύηση, ανοιχτή πληγή, μεταλλικά μοσχεύματα, επιληψία.

Μεσοθεραπεία Σώματος με Pistor Eliance
Services Body
Μεσοθεραπεία Σώματος με Pistor Eliance

Στόχος μας είναι η χαλάρωση του δέρματος και η καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Ουσίες με λιποδιαλυτική και συσφικτική δράση φέρνουν το αποτέλεσμα που επιθυμούμε αντιμετωπίζοντας και την κυτταρίτιδα και τη μείωση του τοπικού πάχους. Συστήνονται 4-5 συνεδρίες ανα διαστήματα 15-20 ημερών. Αντενδείξεις: κύηση, διαβήτης, αντιπηκτική αγωγή, αυτοάνοσα δερματικά νοσήματα (πχ. κνίδωση), αλλεργία σε κάποια συστατικά, άτομα με προδιάθεση για χειλοειδή και υπερτροφικές ουλές.

Λεμφική Μάλαξη Κατά της Κυτταρίτιδας
Services Body
Λεμφική Μάλαξη Κατά της Κυτταρίτιδας

Το μασάζ κυτταρίτιδας είναι μια δραστική και έντονη αισθητική περιποίηση. Το μασάζ με τους ειδικούς χειρισμούς του, διεγείρει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση των περιοχών με περίσσια λίπους. Ενεργοποιώντας τη διαδικασία της λιπόλυσης, καταπολεμάται η τοπική συσσώρευση λίπους. Το αδυνατιστικό μασάζ διεγείρει τη μικροκυκλοφορία των τριχοειδών αγγείων, αποτοξινώνει το δέρμα και σμιλεύει το σώμα, το οποίο ανακτά το σχήμα του και την ελαστικότητα του.

Χαλαρωτικό Μασάζ
Services Body
Χαλαρωτικό Μασάζ

Οι ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει το χαλαρωτικό μασάζ στο ανθρώπινο σώμα είναι πάρα πολλές. Η συγκεκριμένη τεχνική μάλαξης, ικανοποιεί όχι μόνο σωματικές ανάγκες, αλλά και ψυχολογικές. Άλλωστε η φροντίδα και το άγγιγμα που επιβάλει η τεχνική του χαλαρωτικού μασάζ, συμβάλει στην βελτίωση της ψυχολογίας, την απομάκρυνση του άγχους και την συνολική χαλάρωση του σώματος. Το χαλαρωτικό μασάζ είναι σε θέση να απομακρύνει τη κούραση και να προσφέρει στον οργανισμό σας μια συνολική χαλάρωση.

Μασάζ με κεριά
Services Body
Μασάζ με κεριά

Η εφαρμογή της θεραπείας βασίζεται σε θερμαινόμενο κερί εμπλουτισμένο με πολύτιμα αιθέρια έλαια. Καθώς το κερί θερμαίνεται, μετατρέπεται σε ζεστό λάδι, απελευθερώνοντας μεθυστικά αρώματα. Στόχος της θεραπείας είναι η βαθιά ενυδάτωση και η αποτοξίνωση, ενώ τα αιθέρια έλαια προσφέρουν βαθιά χαλάρωση και πολύτιμες ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό.

Μασάζ Πλάτης
Services Body
Μασάζ Πλάτης

Το μασάζ είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για χαλάρωση, ανακούφιση από τον πόνο, μείωση της έντασης των μυών και πολλά άλλα. Το θεραπευτικό μασάζ περιλαμβάνει τη χρήση διαφορετικών πιέσεων, κινήσεων και τεχνικών για τον χειρισμό των μυών και άλλων μαλακών ιστών στο σώμα. Με στόχο την επιβράδυνση του νευρικού συστήματος, το μασάζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απελευθερώσει το άγχος και την ένταση, να προσφέρει ανακούφιση από τα συμπτώματα, να θεραπεύσει τραυματισμούς και να υποστηρίξει την ευεξία.

No image found
Services Body, Αισθητική Σώματος
EMS SLIM TESLA SCULPTOR

Το Νο 1 μηχάνημα παγκοσμίως που μειώνει το λίπος (21%) και ταυτόχρονα δημιουργεί μυική μάζα (16%)

Ειδικό για ανάπτυξη γλουτών – Γράμμωση κοιλιακών και ανάπτυξη μυών.

Ειδικές τιμές με οποιοδήποτε πρόγραμμα αδυνατίσματος ή τιμή ανά συνεδρία.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EM SLIM TESLA SCULPTOR

Το EMS SLIM TESLA   είναι ένα πρωτοποριακό μηχάνημα για άντρες και γυναίκες που εκπέμπει υψηλής ενέργειας εστιασμένα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μειώνουν το λίπος και ταυτόχρονα αυξάνουν την μυϊκή μάζα

Η θεραπεία EM SLIM TESLA SCULPTOR είναι ανώδυνη, ξεκούραστη και γρήγορη. Μια θεραπεία 30 λεπτών ισοδυναμεί με 5,5 ώρες άσκησης. Τέσσερις θεραπείες είναι αρκετές για την αύξηση της μυϊκής μάζας κατά 16% και για την μείωση του λίπους κατά 21%. Η μεγάλη ένταση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (0 έως 7 tesla) καθιστά το   EM SLIM TESLA SCULPTOR ως το πιο αποτελεσματικό μηχάνημα με τα πιο θεαματικά αποτελέσματα.

Το EM SLIM TESLA SCULPTOR είναι μια καινοτόμα μη επεμβατική συσκευή. Σε κάθε συνεδρία διάρκειας 30 λεπτών πραγματοποιούνται περίπου 20.000 μυϊκές συσπάσεις.

Οι συσπάσεις αυτές είναι πιο δυνατές σε σύγκριση με την φυσική άσκηση και ενεργοποιούν τον μυ στο 100%. Κατά την θεραπεία, η μυϊκή ομάδα στέλνει μηνύματα στον εγκέφαλο για την απαίτηση μεγάλων ποσοτήτων ενέργειας που θα χρειαστεί στο σύνολο της θεραπείας. Η διαδικασία αυτή διεγείρει τον μεταβολισμό και την λιπόλυση, σε στοχευμένες και στις παρακείμενες περιοχές.

Είναι η μόνη παγκοσμίως τεχνολογία για αύξηση μυϊκής μάζας και μείωση λίπους, καθώς άλλες συσκευές στοχεύουν συγκεκριμένα το δέρμα για σύσφιξη ή τον λιπώδη ιστό για λιπόλυση.

Η θεραπεία αυτή εφαρμόζεται σε γυναίκες και άντρες και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Δίνει την αίσθηση ενός έντονου μασάζ και δεν είναι καθόλου επώδυνο.

Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά, 4-6 συνεδρίες ανά 3 έως 7 ημέρες. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από τον πρώτο μήνα.

Οφέλη από την οικοδόμηση μυών:

 • Βελτίωση της παχυσαρκίας και της αποτελεσματικότητας της απώλειας βάρους
 • Βελτίωση της γραμμής του σώματος
 • Πρόληψη από τη γύρανση και τη διατήρηση της φυσικής νεότητας
 • Μείωση του χρόνιου πόνου στους μύες και τις αρθρώσεις
 • Επιτάχυνση της κυκλοφορίας του αίματος
 • Μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης για την ανακούφιση των αγγείων πίεσης

Που Μπορεί Να Εφαρμοστεί

 1. Γλουτούς

Με το μεγάλο αριθμό μυϊκών συσπάσεων επιτυγχάνουμε την αύξηση της μυϊκής μάζας εις βάρος του υποκείμενου λιπώδους ιστού, με συνέπεια την αύξηση του μυϊκού όγκου στοχευμένα στην περιοχή των γλουτών χωρίς να αυξάνουμε τον όγκο των μηρών (κάτι που συμβαίνει  όταν γυμναζόμαστε εντατικά κάνοντας καθίσματα ή πρέσα.

 1. Κοιλιακούς

Γράμμωση κοιλιακών. Με τα εξειδικευμένα πρωτόκολλα του EMS SLIM TESLA SCULPTOR επιτυγχάνουμε την στοχευμένη εκγύμναση των κοιλιακών μυών και την αύξηση του μεταβολισμού στην υπό θεραπεία περιοχή με αποτελέσματα:

– Τοπική καύση λίπους

– Επίπεδη και γραμμωμένη κοιλία

 1. Βραχίονες (μπράτσα)

Με τον μεγάλο αριθμό μυϊκών συσπάσεων επιτυγχάνουμε την αύξηση της μυϊκής μάζας εις βάρος του υποκείμενου λιπώδες ιστού έτσι επιτυγχάνουμε την σύσφιξη των βραχιόνων που τόσο δύσκολα καταφέρνουμε να γυμνάσουμε με τις απλές ασκήσεις.

 1. Προσαγωγούς

Ένα από τα πιο δύσκολα σημεία εκγύμνασης και σύσφιξης. Καταφέρνουμε να χτίσουμε το μυϊκό σύστημα στους προσαγωγούς με ταυτόχρονη μείωση του τοπικού λίπους στους υποκείμενους ιστούς.

 1. Μηρούς

Μια από τις πιο δυνατές μυϊκές ομάδες που πολλές γυναίκες παραπονιούνται για την συσσώρευση λίπους και κυτταρίτιδας. Με το EMS SLIM TESLA SCULPTOR επιτυγχάνουμε την στοχευμένη εκγύμναση των μυϊκών ομάδων με ταυτόχρονη αύξηση του μεταβολισμού τοπικά και κατά συνέπεια καύση του λίπους.