Υπηρεσίες Προσώπου

Μεσοθεραπεία  με Pistor Eliance για Λάμψη και Αναζωογόνηση
Services Face
Μεσοθεραπεία με Pistor Eliance για Λάμψη και Αναζωογόνηση

Η Μεσοθεραπεία είναι ένα έκχυση ενός κοκτέιλ ουσιών στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας που αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, τα οποία δεσμεύουν νερό, με αποτέλεσμα την ενυδάτωση και τη βελτίωση της όψης του δέρματος. Συστήνονται 4-5 συνεδρίες ανα διαστήματα 15-20 ημερών. Αντενδείξεις: κύηση, διαβήτης, αντιπηκτική αγωγή, αυτοάνοσα δερματικά νοσήματα (πχ. κνίδωση), αλλεργία σε κάποια συστατικά, άτομα με προδιάθεση για χειλοειδή και υπερτροφικές ουλές.

Μεσοθεραπεία με Pistor Eliance για Φωτογήρανση
Services Face
Μεσοθεραπεία με Pistor Eliance για Φωτογήρανση

Χρησιμοποιούμε αντιοξειδωτικές ουσίες και βιταμίνη C σε συνδυασμό με ισχυρά αντιγηραντικά, με απώτερο σκοπό την λάμψη, αντιοξείδωση, την πρόληψη αλλά και καταπολέμηση των πανάδων και κηλίδων. Συστήνονται 4-5 συνεδρίες ανά διαστήματα 15-20 ημερών. Αντενδείξεις: κύηση, διαβήτης, αντιπηκτική αγωγή, αυτοάνοσα δερματικά νοσήματα (πχ. κνίδωση), αλλεργία σε κάποια συστατικά, άτομα με προδιάθεση για χειλοειδή και υπερτροφικές ουλές.

Μεσοθεραπεία με Pistor Eliance για Σύσφιξη 
Services Face
Μεσοθεραπεία με Pistor Eliance για Σύσφιξη 

Η Μεσοθεραπεία σύσφιξης είναι μια θεραπεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πρόληψη λεπτών γραμμών σε νεαρές ηλικίες, αλλά και για την καταπολέμηση λεπτών ρυτίδων σε ώριμες επιδερμίδες. Στοχεύουμε στην τόνωση του περιγράμματος του προσώπου, χρησιμοποιώντας αντιγηραντικές και συσφικτικές ουσίες. Συστήνονται 4-5 συνεδρίες ανά διαστήματα 15-20 ημερών. Αντενδείξεις: κύηση, διαβήτης, αντιπηκτική αγωγή, δερματικά νοσήματα, αλλεργίες, άτομα με προδιάθεση για χειλοειδή και υπερτροφικές ουλές.

Μεσοθεραπεία Ματιών με Pistor Eliance
Services Face
Μεσοθεραπεία Ματιών με Pistor Eliance

Η μεσοθεραπεία ματιών με υαλουρονικό και βιταμίνη C βελτιώνει τους μαύρους κύκλους και την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ συμβάλει στη λείανση των λεπτών ρυτίδων, επαναφέροντας τη φυσική υγιή όψη της περιοφθαλμικής περιοχής. Συστήνονται 4-5 συνεδρίες ανά διαστήματα 15-20 ημερών. Αντενδείξεις: κύηση, διαβήτης, αντιπηκτική αγωγή, δερματικά νοσήματα, αλλεργίες, άτομα με προδιάθεση για χειλοειδή και υπερτροφικές ουλές.

Microgold
Services Face
Microgold

Είναι ένα είδος microneedling, σχεδιασμένο για να εισάγει ανώδυνα και αποτελεσματικά βιοδραστικές ενώσεις στο δέρμα. Έχει την αποδεδειγμένη ικανότητα να εισάγει την επιθυμητή ποσότητα βιολογικών ενώσεων, σε σταθερό βάθος, με μικροβελόνες από χρυσό που δεν δημιουργούν αλλεργια στο δέρμα, χωρίς πόνο και σε μεγάλη επιφάνεια. Το δέρμα ξυπνά, απορροφά τους αυξητικούς παράγοντες και ανταποκρίνεται αρχίζοντας να αυτο-ανανεώνεται. Για μέγιστα αποτελέσματα, συνιστούμε τουλάχιστον 4-6 θεραπείες.

Dermapen
Services Face
Dermapen

Μία καινοτόμος θεραπεία προσώπου που χρησιμοποιεί μία συσκευή που μοιάζει με στιλό για να πραγματοποιήσει άμεση διαδερμία. Δημιουργεί μικρές οπές σε μέγεθος καρφίτσας κάτω από το δέρμα τις οποίες ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως μικροτραυματισμούς και ενθαρρύνει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης για να τους αντιμετωπίσει. Με την παραγωγή των ουσιών που παράγονται φυσικά και την προσθήκη των δεύτερων, επιτυγχάνεται η βελτίωση των μικροατελειών, η σύσφιξη δέρματος.

Microblading Φρυδιών
Services Face
Microblading Φρυδιών

Το κύριο πλεονέκτημα αυτής πως το αποτέλεσμα είναι φυσικό. Με την τεχνική microblading, η εμφύτευση των χρωστικών στην επιδερμίδα, γίνεται με ένα χειροκίνητο πενάκι που στην άκρη του προσαρμόζεται μια αποστειρωμένη λεπίδα. Η λεπίδα αποτελείται όχι από μία, αλλά από 18 λεπτές βελόνες στην σειρά. Με απαλή πίεση γλιστράει πάνω στο δέρμα εμποτίζοντας το με υποαλλεργικές χρωστικές ουσίες, σχηματίζοντας πολλές λεπτές γραμμές.

Ενυδάτωση με Κολλαγόνο
Services Face
Ενυδάτωση με Κολλαγόνο

Η ενυδάτωση με κολλαγόνο είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία που καταφέρνει να προκαλέσει την ανάπλαση νέων κυττάρων και να διεγείρει την παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου κάνοντας το δέρμα να φαίνεται υγιές, νεανικό και λαμπερό. Το δέρμα ενυδατώνεται και συσφίγγεται. Μετά την ενυδάτωση με κολλαγόνο οι ρυτίδες λειαίνονται, οι γραμμές έκφρασης απαλύνονται. Οι ιστοί του δέρματος ενισχύονται και το δέρμα γίνεται ορατά πιο σφριγηλό και ανανεωμένο.

Mesotherapy με Toskani Mesoject Gun
Services Face
Mesotherapy με Toskani Mesoject Gun

Το MesojectGun βασίζεται στη τεχνολογία του EPM ή Electroporation Microchip. Συνδυάζοντας την διαδερμική τεχνολογία και την ηλεκτροδιάτρηση. Μέσω του συνδυασμού αυτών των δύο, σχηματίζονται μικρό κανάλια στην επιδερμίδα επιτρέποντας την είσοδο θρεπτικών ουσιών στο δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται η μικροκυκλοφορία του αίματος, επιταχύνοντας το μεταβολισμό των ουσιών και διεγείρεται ο κυτταρικός πολλαπλασιασμός. Ενδείκνυται για να βελτιώσει την υγρασία, τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, τις δυσχρωμίες και άλλα δερματικά προβλήματα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο υπόλοιπο σώμα.Aνάλογα με τις ανάγκες που εμφανίζει το δέρμα, εφαρμόζουμε εξατομικευμένο κοκτέιλ δραστικών συστατικών στο δέρμα. Είναι μέθοδος εντελώς ανώδυνη, που δεν προκαλεί ερεθισμούς και εφαρμόζεται όλο το χρόνο. Απευθύνεται σε όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες, καθώς και σε όλες τις ηλικίες.

Βαθύς Καθαρισμός
Services Face
Βαθύς Καθαρισμός

Βαθύς καθαρισμός προσώπου για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ο καθαρισμός προσώπου συνιστά μια θεραπεία ρύθμισης της λιπαρότητας και των εξάρσεων της ακμής. Μετά τη θεραπεία, το δέρμα δείχνει λαμπερό, απαλλαγμένο από μαύρα στίγματα ενώ σταδιακά η υφή του βελτιώνεται. Η διαδικασία του μακιγιάζ γίνεται πιο εύκολη αφού τα προϊόντα εφαρμόζονται καλύτερα ενώ το αποτέλεσμα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.Το δέρμα αποκτά μία ξεκούραστη, ομοιόμορφη όψη.

Clinical Cleansing Facial Medik8
Services Face
Clinical Cleansing Facial Medik8

Θεραπεία για καθαρό και υγιές δέρμα που δρα ενάντια στην ακμή. Ντεμακιγιάζ και μηχανικό peeling με κόκους από φυσικό μπαμπού και μανδαλικό οξύ προετοιμάζουν το δέρμα να δεχτεί τον ατμό με όζον έτσι ώστε να ανοίξουν οι πόροι του δέρματος. Μαύρα στίγματα, σμήγμα και κεχρία και φλεγμονές φεύγουν σε μια μόνο επίσκεψη. Ακολουθεί αντιβακτηριακή προστασία δέρματος με υψίσυχνα ρεύματα και κατόπιν εξειδικευμένη θεραπεία μείωσης ατελειών, σμήγματος, λιπαρότητας με τα προϊόντα της Medik8 που χρησιμοποιούμε.

Eye Reveal Professional Peel
Services Face
Eye Reveal Professional Peel

Ένα εξαιρετικά ήπιο αλλά αποτελεσματικό διάλυμα οξέων (λακτικό, μανδελικό και πολυυδροξυοξέα) για την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων. Για ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα, προτείνουμε μια αγωγή 6 συνεδριών, με μεσοδιαστήματα τις 10-14 ημέρες.

Clarity Peel
Services Face
Clarity Peel

Ένα ισχυρό μίγμα οξέων (σαλικυλικό, γλυκολικό, μανδελικό και λακτικό) που διεισδύουν βαθιά στους πόρους, καθαρίζοντας και αποσυμφορίζοντας αποτελεσματικά την επιδερμίδα. Άμεσος έλεγχος των ατελειών και των εξάρσεων, καθώς και δραματική μείωση του ρίσκου για μελλοντικές εξάρσεις.

Rewind Peel
Services Face
Rewind Peel

Μια στοχευμένη φόρμουλα για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, με στόχο τη μείωση εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Εξαλείφει κάθε ατέλεια, αφήνοντας το δέρμα ορατά πιο λείο, αναδομημένο, φωτεινό και υγιές. Συνδυάζουμε αποτελεσματικά οξέα που προωθούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης όπως το γλυκολικό, το μανδελικό και το πυρουβικό οξύ.

Even Peel
Services Face
Even Peel

Μια στοχευμένη λευκαντική φόρμουλα που βασίζεται σε ένα cocktail οξέων για την αντιμετώπιση των βλαβών του δέρματος από την ηλιακή έκθεση, της υπερμελάγχρωσης και του θαμπού, ανομοιόμορφου τόνου του δέρματος. Βοηθώντας στη μείωση της παραγωγής της μελανίνης, το Even Peel, μειώνει ορατά τις μελαγχρωματικές βλάβες για μια πιο φωτεινή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Universal AHA Peel
Services Face
Universal AHA Peel

Κατάλληλο για οποιονδήποτε και για κάθε κατάσταση και τύπο δέρματος. Έχει την ιδανική αναλογία οξέων για να δώσει άμεση και ορατή λάμψη, καθώς και λειαίνει, αποσυμφορίζει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Ιδανικό για την πρώτη συνεδρία peel ή για τη συντήρηση των αποτελεσμάτων των υπόλοιπων peels.

Sensitive PHA Peel
Services Face
Sensitive PHA Peel

Ένα peel ειδικά σχεδιασμένο για εξαιρετικά ευαίσθητο ή επιρρεπές σε ερυθρότητα ή ροδοχροϊκό δέρμα, με στόχο τη μείωση της εμφάνισης της ερυθρότητας και της λείανσης της επιδερμίδας. Παράλληλα βοηθάει στην ενίσχυση και ισχυροποίηση του δερματικού φραγμού.

Brightening Platinum Facial
Services Face
Brightening Platinum Facial

Μια θεραπεία που καλύπτει τόσο τις ανάγκες αντιγήρανσης όσο και τις ανάγκες λεύκανσης του δέρματος. Θεραπεία με στοχευμένο αντιγηραντικό αποτέλεσμα (αντιμετωπίζει ρυτίδες και χαλάρωση) που ενισχύεται με τη μάσκα Age Defying Platinum με βασικά συστατικά τα ρινίσματα πλατίνας και τα αντιγηραντικά πεπτίτιδια, ανορθώνει, αναζωογονεί και συσφύγγει το δέρμα. Τα ισχυρά λευκαντικά ενεργά συστατικά, βοηθούν στην καταπολέμηση των μελαγχρωματικών βλαβών, δίνοντας λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα.

Clarity Facial
Services Face
Clarity Facial

Χρήση δραστικών συστατικών για βαθύ καθαρισμό με στόχο την αντιμετώπιση του λιπαρού, προβληματικού και ασφυξιακού δέρματος. Ο συνδυασμός των δυο φυσικών αργίλων Bentonite και Caroline Clay που απορροφούν την περίσσια λιπαρότητας μαζί με τα φυσικά εκχυλίσματα φλοιού Ιτιάς και Cranberry extract που αποτοξινώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα, κάνουν αυτήν τη θεραπεία ιδανική για μια πιο καθαρή και ταυτόχρονα ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Θεραπεία Ματιών για Ενυδάτωση και Αντιγήρανση 
Services Face
Θεραπεία Ματιών για Ενυδάτωση και Αντιγήρανση 

Το βλέμμα είναι ο καθρέφτης της ψυχής, μπορεί να προδώσει τα συναισθήματά μας, αλλά και το πόσο καλά φροντίζουμε τον εαυτό μας. Η περιοχή γύρω από τα μάτια μπορεί να προσθέσει χρόνια αν δείχνει κουρασμένη, θλιμμένη από τις ρυτίδες έκφρασης, έχει σακούλες και χαλάρωση. Η θεραπεία αποτελείται από ντεμακιγιάζ, μασάζ γύρω απο την περιοχή των ματιών, προϊοντική μάσκα και μάσκα ηλεκτρονική για περισσότερη ανακούφιση από τα οιδήματα.

Θεραπεία Ματιών με Ραδιοσυχνότητες 
Services Face
Θεραπεία Ματιών με Ραδιοσυχνότητες 

Η επιδερμίδα στην περιοχή γύρω από τα μάτια είναι λεπτή και ευαίσθητη. Σε αυτήν την ευάλωτη και συνεχώς εκτεθειμένη περιοχή εμφανίζονται συνήθως τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Η ενέργεια των Ραδιοσυχνοτήτων RF θερμαίνει τα υποδόρια στρώματα αυξάνοντας τον μεταβολισμό των ινοβλαστών, οι οποίοι παράγουν διαρκώς νέες ίνες κολλαγόνου επιτυγχάνοντας έτσι σύσφιγξη του δέρματος και γέμισμα ρυτίδων. Μία καινοτόμος θεραπεία ματιών με άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.

Ραδιοσυχνότητες
Services Face
Ραδιοσυχνότητες

Aποτελεί μέθοδο «2 σε 1», καθώς αντιμετωπίζει αποτελεσματικά δύο βασικά αισθητικά ζητήματα: την επιδερμική χαλάρωση και το τοπικό πάχος. Είναι μία απολαυστική αλλά ταυτόχρονα πολύ δραστική μέθοδος, που γίνεται αντιληπτή σαν ένα ζεστό μασάζ, όμως στην πραγματικότητα η δράση της φτάνει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Προσφέρει άμεσα μία αναζωογονημένη όψη και καθώς προχωράνε οι συνεδρίες, χαρίζει ένα ορατό facelift. Αντενδείξεις: βηματοδότης, κύηση, ανοιχτή πληγή, μεταλλικά μοσχεύματα.

Hydrafacial
Services Face
Hydrafacial

Hydrafacial σημαίνει καθαρισμός, απολέπιση προσώπου και ενυδάτωση αξιοποιώντας τη δράση που προσφέρουν τα αντιοξειδωτικά, τα πεπτίδια, οι βιταμίνες και το υαλουρονικό οξύ. Ειδικές κεφαλές και με τη βοήθεια του εμποτισμένου νερού εφαρμόζουν αρνητική πίεση και απομακρύνουν το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα.</p> <ul><li> </li></ul> <p> Είναι σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και ευαίσθητο, με μια επιλογή των δραστικών ουσιών έγχυσης. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Αφαιρεί περίσσεια σμήγματος και μαύρα στίγματα. Δίνει λάμψη και λεία όψη. Χαρίζει οξυγόνωση στα κύτταρα και διώχνει τοξίνες. Το δέρμα φαίνεται ενυδατωμένο, λαμπερό και υγιές αμέσως μετά την θεραπεία. Δεν προκαλεί ερεθισμούς.</p> <p> </p> <p></p> <p></p> <p>

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι 
Services Face
Δερμοαπόξεση με Διαμάντι 

Η θεραπεία δερμοαπόξεσης με διαμάντι χρησιμοποιεί ρινίσματα αληθινού διαμαντιού για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου. Χιλιάδες μικροκρύσταλλοι ακατέργαστου διαμαντιού προσφέρουν μια ήπια δερμοαπόξεση. Οι διχρωμίες και οι κηλίδες απαλύνονται σε πρόσωπο και λαιμό, το δέρμα ενυδατώνεται και τα σημάδια φωτογήρανσης αναστρέφονται, τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και το δέρμα αποκτά λεία και λαμπερή όψη ξανά. Ιδανικό για δέρματα λιπαρά με σημάδια ακμής.

Δερμοανάλυση 
Services Face
Δερμοανάλυση 

Με τον όρο Δερμοανάλυση Προσώπου εννοούμε τον προσδιορισμό της κατάστασης του δέρματος, μέσω της πλέον σύγχρονης μεθόδου διάγνωσης των βλαβών του δέρματος, η οποία καταφέρνει να προσδιορίσει την ελαστικότητα, την υδάτωση και τα επίπεδα χαλάρωσης της επιδερμίδας. Μέσα από τη χρήση τρισδιάστατης εικόνας, πραγματοποιείται μικροσκοπική ανίχνευση πόρων, κηλίδων και ρυτίδων του δέρματος, καθώς και προσδιορισμός χρωματικών αλλοιώσεων, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουμε στην ακριβή αποκατάσταση αναγκών.

Βαθιά Ενυδάτωση με Υπέρηχο
Services Face
Βαθιά Ενυδάτωση με Υπέρηχο

Οι υπέρηχοι είναι μια φυσική μέθοδος που επιτρέπει στα&nbsp; καλλυντικά προϊόντα να εισχωρούν στις κατώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Λόγω της θεαματικής δράσης τους τα κύματα υπερήχων βελτιώνουν την υφή του δέρματος και σας χαρίζουν νεανική λάμψη. Στη συγκεκριμένη θεραπεία οι υπέρηχοι προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, η οποία επιτυγχάνεται με τη βοήθεια ενός μηχανήματος που λειτουργεί με υπέρηχους και βοηθά στην καλύτερη διείσδυση των ενυδατικών συστατικών στο δέρμα.

Σχηματισμός Φρυδιών 
Services Face
Σχηματισμός Φρυδιών 

Τα καλοσχεδιασμένα φρύδια είναι το «κάδρο» που πλαισιώνει και αναδεικνύει τα όμορφα μάτια , χαρίζει ένταση στο βλέμμα, φρεσκάδα και εκφραστικότητα σε όλο το πρόσωπο.